Dimitri Vegas en Anouk Matton.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri Vegas en Anouk Matton. © VTM

GEZIEN? ‘Anouk Matton Privé’: “De prioriteiten van mevrouw Vegas zijn voor discussie vatbaar”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Anouk Matton Privé’ op VTM2, een docureeks over de wederhelft van Dimitri Vegas. “Op de valreep zorgde de top-dj nog voor authentieke tv.”

8 reacties

  • Anke meers

    2 jaar geleden
    Ik heb vaak van sommige vrouwen gedacht: deze gebruiken hun baby als accessoire. En zij zegt dat gewoon: Mijn baby gaat een accessoire zoals een nieuwe handtas of nieuwe schoenen😭. Ik hoop dat het ventje niet als dusdanig door het leven zal moeten gaan. Een accessoire... Een ding dat mooi moet wezen...
  • Hans De Bel

    3 jaar geleden
    1 keer gekeken en nooit meer, leeft echt in een wereld van de rijken dat maakt ze heel duidelijk, je hebt rijke mensen die normaal doen maar dit is enkel maar pronken met wat ze alles heeft of doet. Jammer zo nep maar als zij haar daar goed bij voelt moet ze zo verder doen. Het gaat je goed, maar voor mij hoeft het niet.
  • Stefan Thielemans

    3 jaar geleden
    Stop met de ether te vervuilen met al die nonsens!
  • James Williams

    3 jaar geleden
    Dit soort programma’s hebben 1 groot voordeel. Het is de perfecte uitlach tv en de hoofdrolspelers hebben zelf niet door hoe belachelijk ze zich maken.
  • Britt Pinxten

    3 jaar geleden
    Gewoon niet naar kijken, het zal snel afgelopen zijn met deze grote onzin.