Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Minder besmettingen en hospitalisaties, aantal sterfgevallen stijgt

De coronacijfers in ons land kabbelen voort. Zowel het aantal besmettingen als het aantal hospitalisaties nam de afgelopen week lichtjes af, maar het aantal sterfgevallen steeg wel met ruim een kwart. Dat blijkt uit de voorlopig cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

7 reacties

  • Wesley Kenis

    3 jaar geleden
    Elk ziekenhuis heeft toegang tot het globaal medisch dossier, dus wie gevaccineerd is en toch in het ziekenhuis terechtkomt kan perfect achterhaald worden door de technische diensten zonder enige schending van de privacy..maar dat laat dan weeral geen marge om te foefelen he...teveel bewijzen voor de cijfertjesregering
  • Eduard Dierckx

    3 jaar geleden
    Zolang de farma reus Sciensano de cijfers mag blijven noemen na anderhalf jaar heeft dit geen enkele waarde. Hun winkel moet blijven draaien. Graag een onafhankelijke instelling met cijfers die de mensen vragen zoals wie sterft er, hoe oud zijn deze personen, vaccin of niet, hadden zij andere kwalen? Ook eens nagaan hoeveel geneesheren er al werden geschorst die niet akkoord zijn met de 'experten'.
  • Johnny Red

    3 jaar geleden
    Jan - Piet Janssens veel te vroeg om daar conclusies over te maken. Er wordt in scholen nog amper getest , net zoals elders ook veel minder mensen zich nog laten testen. Even geduld en binnen een paar weken gaan we concluderen dat er met de combinatie griep en corona geen rekening werd gehouden. Pas dan zal je de ziekenhuizen opnieuw zien vol lopen en dan zo het voornamelijk met jonge mensen zijn volgens de experten die daar wereldwijd toezicht op houden.
  • Eva Vandenberghe

    3 jaar geleden
    Jan Piet ik vrees van wel. Op 2 scholen waar ik werk sinds eind vorige week corona uitbraak... To be continued vrees ik.
  • Dany Herman

    3 jaar geleden
    Voor wanneer eens cijfers wat er opgenomen wordt gevaccineerd of niet en sterfgevallen leeftijd en objectieve cijfers sterfgevallen vaccinatie of gelinkt er aan. Kwestie van geheimzinnigheid te doorbreken