Wat oponthoud tijdens het assisenproces tegen Dimitri Gorris. Sandra C., zijn ex-partner en de voornaamste getuige in zijn zaak, kwam vanmiddag niet opdagen. Het is nu afwachten of het parket haar kan vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat oponthoud tijdens het assisenproces tegen Dimitri Gorris. Sandra C., zijn ex-partner en de voornaamste getuige in zijn zaak, kwam vanmiddag niet opdagen. Het is nu afwachten of het parket haar kan vinden. © BELGA

ASSISEN. Belangrijkste getuige stuurt haar kat, vriendin daagt wel op: “Toen ik Bart op brancard zag, vroeg ik of hij alsjeblieft niet wilde doodgaan”

Antwerpen/HemiksemSandra C., de ex-partner van Dimitri Gorris en mogelijk de belangrijkste getuige in zijn assisenproces, is vanmiddag niet komen opdagen. Daarmee loopt de zitting wat vertraging op. Het parket stuurt nu een team om te kijken of ze haar nog kunnen ophalen. Ondertussen heeft Shana V. wel al haar getuigenis gegeven. “Ik zag Sandra op haar knieën zitten naast een grote stapel bebloede handdoeken. ‘Mijn kinderen horen dat niet te zien’, zei ze.”

  1. Antwerpse haven verliest met Jan Pellens (84) visionair man: “Bedacht als baas van Hessenatie concept van containerterminals aan Schelde”

    Antwerpse haven verliest met Jan Pellens (84) visionair man: “Bedacht als baas van Hessenatie concept van container­ter­mi­nals aan Schelde”

    “Een visionair man, ontzettend belangrijk voor de groei van Antwerpen als containerhaven. Op persoonlijk vlak veeleisend voor zijn medewerkers, maar ook voor zichzelf.” Havenkringen reageren met veel respect op het overlijden van Jan Pellens (84). Hij was in de jaren 80 en 90 de grote man van Hessenatie, het overslagbedrijf dat later – na een fusie met Noord Natie – werd overgenomen door het Singaporese PSA. Pellens was ook geruime tijd voorzitter van AGHA, de voorloper van Alfaport, koepel van werkgeversorganisaties in de Antwerpse haven.
    Antwerpen
  2. Dennis ‘Black Magic’ blijft in de cel in afwachting van proces in beroep na veroordeling voor verkrachting: “Kans op recidive is té groot”

    Dennis ‘Black Magic’ blijft in de cel in afwachting van proces in beroep na veroorde­ling voor verkrach­ting: “Kans op recidive is té groot”

    Dennis ‘Black Magic’ Burkas (49) blijft voorlopig aangehouden, dat heeft de Kamer van Inbeschuldigingstelling maandag beslist. De voormalige pornoproducent tekende recent beroep aan tegen zijn veroordeling. Twee weken geleden kreeg Burkas een celstraf van zeven jaar voor de verkrachting en aanranding van acht vrouwen, waarna hij onmiddellijk werd aangehouden. “Hij is erg teleurgesteld met de beslissing, maar we respecteren de beslissing van het hof”, aldus zijn advocaat.
    Antwerpen