Antwerp traint laatste keer voor duel tegen Frankfurt, Balikwisha toch niet fit

De spelersgroep van Antwerp trainde woensdagvoormiddag voor de laatste keer in de aanloop naar de thuismatch tegen Eintracht Frankfurt in de groepsfase van de Europa League. Trainer Brian Priske recupereert niemand in vergelijking met de gewonnen competitiewedstrijd tegen Union.

havg, dige

LEES OOK: Antwerp-coach Priske: “Met dezelfde prestatie als tegen Olympiacos kunnen we punten pakken”

Sam Vines en Michel-Ange Balikwisha deden mee tijdens het eerste deel van de training. “Met de geblesseerden gaat het iedere dag beter en beter”, liet Brian Priske donderdag voor de training weten. “Maar voor de match tegen Eintracht Frankfurt recupereren we nog niemand, ook Balikwisha niet.” De vleugelaanvaller werd nochtans aangekondigd voor deze partij.

Faris Haroun en Abdoulaye Seck stonden op het trainingsveld, maar zijn donderdag niet inzetbaar. Hun namen staan niet op de Europese spelerslijst van het stamnummer 1. Jelle Bataille pakte twee keer geel tegen Olympiacos en is geschorst tegen Frankfurt, maar trainde wel mee. Björn Engels (kuit) en Alhassan Yusuf (adductoren) trainden binnen. De langdurig geblesseerde Sander Coopman werkte individueel aan zijn terugkeer.