Degryse in HLN Sportcast over het stuntwerk van Club in de Champions League: “Je staat voor Manchester City, hé. Waanzin”

HLN SportcastDe Champions League-stunt van Club Brugge tegen RB Leipzig van gisteravond kreeg héél wat aandacht, in binnen- én buitenland. Naar goede gewoonte blikken wij ook nog eens terug in onze HLN Sportcast. Host Jonas Decleer bespreekt de verrassende 1-2-winst daarin met Marc Degryse en Champions League-addict Gilles Mbiye Beya.

3 reacties

  • dave hosten

    3 jaar geleden
    Derde plaats is en blijft hoogst haalbare, je moet nuchter blijven hé....en zelfs dat zou in deze groep al onverhoopt zijn, want niemand gaf Club maar procent kans om nu al 4 ptn te hebben. Hoe dan ook is campagne nu al geslaagd en al wat erbij komt is pure bonus. Zou natuurlijk prachtig zijn voor Belgisch voetbal als Club kan overwinteren.
  • Karel Dierckx

    3 jaar geleden
    Ik ga er nog altijd van uit dat zowel PSG als MCI hun thuismatchen winnen. Dat zet MCI op 9 punten minimum en PSG op 10. Club heeft dan wel al 4 punten, maar dus ook 2 punten verloren thuis. Brugge moet nu zeker durven mikken op minstens 7 punten en de derde plaats, maar 9 zou een mirakel zijn en meer dan dat al helemaal.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Dat MCI verliest op PSG is uiteraard een slechte zaak. Verliezen thuis tegen MCI, en die twee top ploegen zijn quasi buiten schot. Een tweede plaats was haalbaar geweest mocht MCI alle punten pakken. Na de volgende ronde staat PSG met 7, MCI met 6, Brugge met 4 ... De derde plek komt zo wel dichtbij ...