Vital Vanaken: "Arsenal en Tottenham mogen komen, maar ik ga Hans geen duwtje geven”

HLN SportcastIn onze HLN Sportcast naar aanleiding van de stuntzege van Club Brugge tegen RB Leipzig bellen we ook met Vital Vanaken, de papa van Club-draaischijf Hans. Vital was van de partij in Duitsland, waar hij z’n zoon zag uitblinken.

6 reacties

  • NOEL CLAES

    3 jaar geleden
    MDG droomt graag dat er een Brugse voetballer MDG's droom waar maakt. Zoals hij toen bij PSV Eindhoven. Mogen spelen als men hem nodig had. Vanaken kan Hier ten la de mee, in het buitenland de k ik het niet.
  • jan wuyts

    3 jaar geleden
    Alle lof voor Vanaken maar gouden schoen moet wel in de Belgische competitie verdiend worden laat dat voor allen duidelijk zijn.
  • Rudolf Hruza

    3 jaar geleden
    Vital Vanaken, klasgenoot in het lager onderwijs, toen al een topvoetballer. Mvg,
  • Luc Huyghe

    3 jaar geleden
    Walgelijke uitspraak van Degryse. Meneer vindt dat Van Aken moet vertrekken voor het 'grote geld'? Mogen we eerst eens weten wat hij bij Brugge binnenrijft? Is het nooit genoeg? Mannen als Degryse zijn er de oorzaak van dat 'topploegen' (lees: ploegen met topschulden) het grootste geld bovenhalen om 'de beste' te zijn. Ze maken de echte topploegen kapot en zorgen ervoor dat voetbal geen kwestie meer is van voetballen, maar van geld.
  • Yaya Canango

    3 jaar geleden
    Ze zullen hem in het buitenland goed kunnen gebruiken.