Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel eerlijk en openhartig: “Ik had benen om wereldkampioen te worden. Dit is gemiste kans”

WielrennenDe tactiek van de Belgische ploeg op het voorbije WK in Leuven blijft op z’n zachtst gezegd onderwerp van (felle) kritiek. In ‘Extra Time Koers’ sprak Remco Evenepoel, die zich zondag volledig wegcijferde voor exclusieve kopman Wout van Aert, ronduit van “een gemiste kans”. Evenepoel werd daarin bijgetreden door de andere studiogasten Dirk De Wolf, Iljo Keisse en Adrie van der Poel.

267 reacties

  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Aan allen die hem afbreken: hij heeft gewoon de orders van de coach uitgevoerd, en wie weet, had hij zich een ganse wedstrijd kunnen (en mogen) sparen, wie weet, wie weet? Maar we zullen het nooit weten!
  • Guido De Smet

    3 jaar geleden
    Iemand met de benen om wereldkampioen te worden haakt niet af op 30 km van de streep, ook al heeft hij al zware inspanningen geleverd. Wereldkampioen word je op een dag dat je niet moe kan worden, zoals Alaphilippe zondag. Zo heb je als renner maar een paar dagen in een seizoen !
  • DANNY VIAENE

    3 jaar geleden
    Waarom heb je dat dan niet gedaan ,praten achteraf is gemakkelijk eerst beloven dat je in dienst gaat rijden van de ploeg . Als,ik je zondag bezig zag rijden ….. Als je zou doen in de zaken wereld zou je niet op veel respect moeten rekenen denk op lange termijn je zal die mensen nog later misschien nog nodig hebben in plaats van ermee af terekenen.
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    men had Remco altijd als kopman moeten uitspelen, voor het WK U23... In het Europese kampioenschap had hij ook benen om wereldkampioen te worden...
  • Eddy Willems

    3 jaar geleden
    Klein manneke met veel te grote mond en zeker geen teamplayer. Zal nog héél véél moeten leren vooraleer het een grote wordt.