Eddy Planckaert
Volledig scherm
Eddy Planckaert © Play4

Eddy Planckaert doet mee aan ‘De slimste mens’: “Erik heeft mij serieus liggen stalken”

TVErik Van Looy (59) had vanavond heel wat te vertellen in ‘De Cooke & Verhulst Show’. Voor de gelegenheid had hij de trailer voor het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens’ meegenomen. Daarnaast maakte de quizmaster ook de naam van een nieuwe kandidaat bekend. Zo maakt niemand minder dan Eddy Planckaert (63) straks zijn opwachting. 

9 reacties

  • christiane dewaele

    3 jaar geleden
    Niemand is verplicht te kijken hoor. Maar persoonlijk heb ik een boontje voor de Planckaerts Een hechte familie met het hart op de tong. Had Eddy wel liever in de jury gezien want denk niet dat hij de slimste mens word en we hem dus al spoedig gaan moeten missen Denk dat hij te nerveus is voor zoiets. Werken en wroeten dat je maar spelletjes spelen en winnen nee dat word het niet.
  • Karine Roeland

    3 jaar geleden
    Gelukkig kijk ik naar zoiets niet. De zeespiegel stijgt, het niveau van de Quiz blijft dalen. Het zou meevallen mocht er een andere presentator presenteren en de kandidaten echt slim waren.
  • Johan Planckaert

    3 jaar geleden
    lachen gegarandeerd..
  • Jenny stevens

    3 jaar geleden
    Nogmaals ik kijk graag maar in de jury zijn er vele die op m n zenuwen werken dan kunnen we niet meer zappen zelfs met Telenet
  • Peter Vanrenterghem

    3 jaar geleden
    Nu zeg ik zeker mn tv abonnement op.