Karoline ‘Leki’ Kamosi als Nicky (zus van Rachel) en Erik Goossens als bodyguard Frank op scène in ‘The Bodyguard’. © Music Hall

Hits van Whitney Houston en topgerechten van Dominique Persoone: Studio Zuid opent met dinnershow ‘The Bodyguard’

Antwerpen -

Studio Zuid, de opvolger van De Zuiderkroon, beleefde woensdagavond zijn spectaculaire opening. Tal van BV’s kwamen met plezier genieten van de topgerechten van sterrenchef Dominique Persoone en de hits van Whitney Houston in The Bodyguard.

De grote opening werd door corona verschillende keren uitgesteld, maar gisteren was het eindelijk zover. De spons ging definitief over het verleden van De Zuiderkroon, die plaats maakt voor de eigentijdsere Studio Zuid. Mede door corona zet producent Music Hall dit seizoen nog volledig in op dinnershows, waarbij het publiek in horecasetting de show volgt.

Spektakel en stijl moeten voor de producent twee van de sleutelwoorden worden. Dat is merkbaar in het culinaire luik, verzorgd door Dominque Persoone, maar zeker ook in de voorstellingen. Zo is er binnenkort een show rond Judy Garland, maar eerst mag The Bodyguard de spits afbijten. In de showversie van de succesfilm staan de hits van Whitney Houston centraal. Met wervelende dans, special effects en grote videomuren belooft The Bodyguard een echt kijkstuk.

LEES OOK: Musical 'The Bodyguard' bijna klaar voor Antwerpen

Grote opkomst

Van Laura Tesoro tot Kelly Pfaff en Danni Heylen: heel wat BV’s waren bijzonder benieuwd naar het spektakel. Voor Marleen Merckx, treurend om het stopzetten van theater Paljas, was dit een ideale avond om haar zinnen verzetten.

Marleen Merckx (links) en Danni Heylen (midden). © Jan Van der Perre

Kelly Pfaff kwam zonder bodyguard opdagen. “Sam moest jammer genoeg werken maar mijn vader is erbij, die telt ook als bodyguard”, lachte Kelly, die uitkeek naar de show: “Ik ben grootgebracht met The Bodyguard en de muziek van Whitney Houston. En met Brigitte Derks als regisseur ben ik er zeker van dat het een geweldige show wordt!”

Kelly Pfaff met dochter Shania Gooris, moeder Carmen en vader Jean-Marie. © Jan Van der Perre

Ook voor Sandrine was het genieten: “Ik zag The Bodyguard al in Nederland. In de film genoot ik van de chemie tussen Whitney en Kevin Costner. Die chemie hoop ik nu ook te zien!”

Sandrine Van Handenhoven. © Jan Van der Perre

Guy Van Vliet

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER