Wie zonnepanelen wil leggen, kan daar een goedkope lening voor afsluiten.
Volledig scherm
Wie zonnepanelen wil leggen, kan daar een goedkope lening voor afsluiten. © Photo News

Tijd om jouw woning energiezuinig(er) te maken? Zo vind je de goedkoopste energielening

spaargids.beHeb je plannen om jouw woning energiezuiniger te maken en denk je eraan om hiervoor een lening af te sluiten? Weet dan dat je verschillende opties hebt: een specifieke energielening, een hypothecair krediet, een wederopname op je hypotheeklening of het gratis Vlaamse renovatiekrediet. Spaargids.be overloopt de voor- en nadelen.

  1. De echte ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggingsadvies. Wat vindt Pascal Paepen van zijn tips? “Let hierbij op, want dat kan ook mis gaan”
    PREMIUM

    De echte ‘Wolf van Wall Street’ schrijft boek met beleggings­ad­vies. Wat vindt Pascal Paepen van zijn tips? “Let hierbij op, want dat kan ook mis gaan”

    Jordan Belfort – de Wolf van Wall Street – verdiende tientallen miljoenen met illegale beleggerspraktijken. Wie de gelijknamige topfilm met Leonardo DiCaprio zag, weet hoe het verhaal uiteindelijk eindigde: in de cel. Na zijn straf ging de Amerikaan aan de slag als consultant en spreker. Daarnaast schreef hij al meerdere beleggersboeken. Zijn nieuwste werk is naar eigen zeggen ‘een gids om een fortuin te verdienen op de aandelenbeurs’. Maar hoeveel kan je daarvan geloven? Wij legden tien van Belforts tips en inzichten voor aan HLN-geldexpert Pascal Paepen.
  2. “Dit aandeel kost 382 euro, maar het potentieel is enorm.” Onze geldexpert ziet twee koopkansen bij de Amerikaanse techreuzen
    PREMIUM

    “Dit aandeel kost 382 euro, maar het potentieel is enorm.” Onze geldexpert ziet twee koopkansen bij de Amerikaan­se techreuzen

    Het resultatenseizoen is weer van start gegaan. Na de Amerikaanse banken zijn de ‘Magnificent Seven’ aan de beurt. Welke cijfers kunnen de grootste techbedrijven ter wereld voorleggen? Loont het om nu aandelen van Tesla, Microsoft of Meta te kopen? HLN-beursexpert Pascal Paepen (KU Leuven) werpt zijn licht op de kwartaalcijfers, tipt echte koopkansen en vertelt welke aandelen je beter skipt. “Maak gebruik van de forse koersdaling vandaag om in te stappen of bij te kopen.”