©  © Damiano David

Concert van Eurosongwinnaar Måneskin in België na drie minuten uitverkocht

Pech voor heel wat fans van de Italiaanse rockgroep Måneskin: het concert op 10 februari in Vorst Nationaal (Brussel) is volledig uitverkocht. De winnaar van het Eurovisiesongfestival van dit jaar start in februari 2022 aan hun Europese tournee genaamd ‘Loud Kids on Tour ‘22’. Op donderdagmiddag startte de ticketverkoop voor hun concert en na amper drie minuten waren alle tickets de deur uit.

sdb
Bron: Belga

Veel teleurgestelde fans trokken naar Twitter met de vraag of er een fout in het systeem zat. Maar alle tickets waren effectief na drie minuten niet meer beschikbaar. Måneskin doet het niet alleen goed in België, want de concerten die ze in Amsterdam en Luxemburg gepland hebben, waren ook na enkele minuten uitverkocht.

Voor de fans die nog tickets willen bemachtigen: er is een officiële wachtlijst waar je je kan registeren. Indien er tickets terug in verkoop worden gezet, zullen geregistreerden gecontacteerd worden via email om opnieuw kans te maken. De tickets zullen aan het vastgelegde tarief verkocht worden, in tegenstelling tot verschillende websites die de tickets aan woekerprijzen proberen doorverkopen.

De “Loud Kids Tour ‘22” start op 6 februari in Londen. Het tweede concert is dat in Vorst Nationaal en daarna volgen er nog optredens in onder meer Esch-sur-Alzette in Luxemburg, Wenen, Parijs, Berlijn, Amsterdam en Moskou. In totaal trekt de band langs 16 steden; de tournee wordt op 14 maart afgesloten in de Letse hoofdstad Riga.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER