BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Mathieu van der Poel voelt zich wél in zijn sas op de verraderlijke kasseien: “Een natte ‘Hel’? Cool!”

WielrennenJe hebt er die het nú al in de broek doen. Maar niet de acrobaat in Mathieu van der Poel (26). Die voelde zich in zijn sas op de kasseien. En bidt nog nét niet voor een Parijs-Roubaix-debuut in een verzopen Hel. “Voorspellen ze regen? Cool!”

18 reacties

  • pascal Vanderlinden

    3 jaar geleden
    @Pat Vanbeveren. Als eens op gelet dat het MVDP is die de aanvallen plaatst en niet Wout ? Dat Wout dan Mathieu moet volgen of niet mee is. Mathieu heeft al ganse palmares van solo overwinningen tot soms 60km. Dat heb ik Wout nog niet zien doen want is meestal op een sprint.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    de mooiste zeker niet Mike , wel diegene met het meetste spektakel waar een flinke dosis pech of geen pech veel invloed heeft over de uitslag . Bij droog weer geen probleem maar met de weers vooruitzichten die niets anders als regen voorspellen vind ik het erover dat renners die willen winnen risico's & gevaarlijk spel hoeven te spelen die catostrofale gevolgen kunnen hebben voor hun verdere toekomst
  • Jonah Kemps

    3 jaar geleden
    Gaat er ook gewoon bij liggen gelijk iedereen morgen wel een keer zal doen de eerste kasseistroken als gans dat peleton nog samen is. Diegene die het minst hard valt zal wel eens grote kans hebben om ver te geraken.
  • mike milan

    3 jaar geleden
    Volgens mij een vd mooiste- zwaarste wedstrijden om te winnen. Go Matje.
  • Carlo Verstappen

    3 jaar geleden
    Hopelijk wind de beste en niet de slimste.