Onze chef wielrennen over de toekomst van Wout van Aert en Remco Evenepoel in de nationale wielerploeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef wielrennen over de toekomst van Wout van Aert en Remco Evenepoel in de nationale wielerploeg. © Photo News

Onze chef wielrennen over de ‘olifant in de kamer’: “Het is goed dat het komende EK in München pas op 11 augustus 2022 begint”

WielrennenTwee haantjes op een erf. Vervang de haantjes door alfamannetjes en het erf door de Belgische wielerploeg en u bent er. De afloop van het WK in Leuven verhit de gemoederen tussen Wout van Aert en Remco Evenepoel. Onze chef wielrennen laat z'n licht op de zaak schijnen. “Niet voor de plooien zijn gladgestreken, kunnen beide mannen weer verder binnen de nationale ploeg.” 

32 reacties

  • ivan van malder

    3 jaar geleden
    Dat Evenepoel eerst een paar keer wereldkampioen word in de cyclocross dat hij dan commentaar geeft op Van Aert . Hoelang koerst deze kleine al ...ja 5 jaar maar praat van een doorwinterde renner. Hij, Evenepoel mag dan een goed renner zijn maar moet zijn RSCA mentaliteit dringend bijstellen.
  • Marc DE MEERSMAN

    3 jaar geleden
    Wat gebeurd is, is gewoon doodjammer. De basisfout begint bij een verkeerde inschatting van de bondscoach. De weigering om Remco als medekopman te laten starten. Was Sven ontgoocheld na Tokio, omdat Remco toen nog niet ok was? Vanaf 2 weken later in Denmark leek hij weer de oude, en de koersen nadien eveneens. Op basis hiervan was de enige logica om Remco als medekopman te laten starten. Dan had hij zich niet plat gereden voor de ploeg en hadden we méér kans gehad. Maar fouten maken = menselijk.
  • ivo vandevonder

    3 jaar geleden
    correct verwoord door Willy Scholaart
  • Willy Scholaart

    3 jaar geleden
    Wout verliest alleen maar supporters met zijn uitspraken, had veel beter zijn verontschuldigingen aangeboden aan remco dat hij verantwoordelijk was dat ze geen enkele medaille gewonnen hebben, en dan verschieten dat Remco gefrustreerd was.
  • Louis Meeus

    3 jaar geleden
    Ik geef Remco gelijk. Samen met de grote massa.