BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Antwerp komt met fel statement na incidenten: “Vijf stewards geraakten gewond, waarvan één ernstig”

Europa LeagueDe voetzoeker op doelman Trapp, het Bengaals vuur voor de aftrap, enkele fans op het veld en vechtpartijen op de tribunes: de match van Antwerp tegen Frankfurt gisteravond krijgt meer dan waarschijnlijk nog een serieus staartje. De club zelf neemt in een fel statement intussen afstand van de gebeurtenissen. “Het doet ons deugd om te merken dat het merendeel van de supporters dit doelloos en schadelijk gedrag openlijk afkeurt.”

71 reacties

  • oscar zwart

    3 jaar geleden
    Ik ben een echte voetballiefhebber,helaas niet voor Antwerp,die supporters o f diegenen die denken dat ze zich zo noemen,zij verknallen het keer op keer,wat een stommerikken
  • jean pierre leemans

    3 jaar geleden
    Het snelrecht toepassen Na bewezen feiten een oordeel uitvoeren Vervolgens de slachtoffers-of benadeelden,onmiddelijk laten vergoeden
  • willy staes

    3 jaar geleden
    Het is ook de taak van de Eufa Frankfurt mede verantwoordelijk te stellen van de incidenten ,de groep hooligans van Antwerp hadden nu een stok om op te springen na de eender baldadigheden van de Frankfurt supporters .
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Match stilleggen, verliezen met forfait cijfers . En de voetbalclubs voortaan zelf laten opdraaien voor alle kosten ivm veiligheid tot een grote perimeter rond de stadions. Ook de clubs laten opdraaien voor aangerichte schade rond de stadions . En laat ze eindelijk ook evenveel bijdragen als een ander aan de sociale zekerheid .
  • Nick Piekenick

    3 jaar geleden
    Mooiste ploeg van belgie...toch zeker de voorzitter