Bondscoach Roberto Martínez in gesprek met onze chef voetbal Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Bondscoach Roberto Martínez in gesprek met onze chef voetbal Stephan Keygnaert.

INTERVIEW. Bondscoach Roberto Martínez betreurt “attitude” van de buitenwereld: “Sinds de match tegen Italië lijkt het glas halfleeg”

Rode DuivelsOp weg naar het interview klinkt over de autoradio ‘Onderweg naar later’ van Suzan & Freek. Dat treft. Even later zal bondscoach Roberto Martínez (48) uit de doeken doen hoe ‘Onderweg naar later’ eruitziet voor de Rode Duivels: “Er gebeurt iets heel vreemd in België...”

46 reacties

  • Germain De Block

    2 jaar geleden
    Tipisch voor een spartelende coach die met de zogezegde gouden generatie nul,nul prijzen gehaald heeft.hoog tijd voor buiten met die praatjesmaker.
  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    Is en blijft een topcoach. Zijn antwoorden zijn duidelijk en verhelderend
  • Actie reageertje Reactie

    2 jaar geleden
    Een goede en mooi prater is die man! Prestaties tot op heden 0,0. Maar o zo slim, zijn kontakt en verdienste heeft die Belgen als filantropische instelling.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Zijn regels die in het begin van tel waren heeft hij allang aan de kant geschoven als het gaat om spelers die hij graag heeft en wat heeft hij nu al gewonnen met de gouden generatie.
  • Hendrickx Theo

    2 jaar geleden
    Het is tijd dat we een Belgische trainer aanstellen die beide landstalen machtig is (kijk in het verleden) en met meer voetballer die in Belgie spelen. Zou al een stuk beter zijn dan die mannen die in het buitenland spelen.