Sonny Colbrelli na emotionele ontlading op de piste: “Ik raakte pas in de laatste 25 meter over Vermeersch”

WielrennenNa meer dan 20 jaar wint een Italiaan opnieuw Parijs-Roubaix. Sonny Colbrelli is de opvolger van Andrea Tafi. De Europese kampioen wielrennen klopte Florian Vermeersch en Mathieu van der Poel na een heroïsche Parijs-Roubaix. “Dit is mijn droomkoers.”

5 reacties

  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Florian Vermeersch was veruit de sterkste in koers en verdiende de zegen het meest. Hopelijk gaan we nog veel te zien krijgen van hem. Iets minder woekeren met zijn krachten. Hij had dan zeker deze helleklassieker gewonnen.
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Prachtige wedstrijd van Colbrelli. Gereden met koersinzicht en zelfkennis. Was altijd mee op de belangrijkste momenten en ging niet voluit telkens hij op kop reed.
  • Michel Roman

    3 jaar geleden
    Met Colbrelli hebben we een meer dan waardige opvolger voor Joop Zoetemelk , wieltjeszuiger van de bovenste plank .
  • Jeroen Steurs

    3 jaar geleden
    Verdiende winnaar al 5 , 6 jaar een gestage groei. Ook Vermeersch is een topper voor de toekomst En mvdp was mss iets te zeker van de beste te zijn. Ook moscon had kunnen winnen zonde leknte Rijden en te vallen
  • Theo Van Hoof

    3 jaar geleden
    Italiaans toneel. Valt op dat Italianen op alle niveaus en in alle sporten weer zowat onklopbaar zijn. Colbrelli heeft zijn naam van sleper nog wat eer aangedaan.