BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Benen laten Wout van Aert ook in de ‘Hel’ in de steek: “Ik reed angstig over de stenen”

WielrennenRoubaix, één week later. Net als op het WK werd Wout van Aert (27) door zijn benen in de steek gelaten. In de ‘Hel’ toonde de duivel daar geen sympathie voor. Zevende, dus. Een troostprijs. “Toch was dit een dag om nooit te vergeten.”

58 reacties

  • Eduard Dierckx

    3 jaar geleden
    Wout luister eens naar een fan van VDP, ik dus, je bent een klasbak, een groot fenomeen zonder weerga, een topper op alle vlak en je woont op de plaats waar ik mijn jeugd hebt doorgebracht. Veel kracht , Licht en Liefde toegewenst man en het verdere succes zal nog wel komen. Eduard Dierckx
  • Jonah Kemps

    3 jaar geleden
    En nu eens deftig rusten want op het wk en hier zagen we maar een van aert die al blij was om voor een ereplaats te rijden door altijd maar te volgen, terwijl die in goede doen mee de forcing zou voeren. Volgend seizoen wat minder bezig zijn met die voorbereidingsrondjes te willen winnen om er dan wel te staan in de grote koersen.
  • van Dessel Wim

    3 jaar geleden
    En Colbrelli lachte eens in zijn vuistje ... De slimste en leepste van allemaal ...
  • René Pijnacker

    3 jaar geleden
    mr. Neyt, op WK Oostende, Strade Bianche, RVV, Mûr de Bretange, PR, etc. kon Wout Mathieu niet eens volgen. Leg mij maar eens uit hoe Mathieu dan steeds in het wiel van Wout kan zitten!
  • elke vliegen

    3 jaar geleden
    @patrick isenborghs .perfecte en juiste analyse. Een kleine toevoeging niet alleen het wiel van Van der poel maar ook het wiel van Alaphilippe (of in de trein van QS)