Acid, Cesar Casier en Steven Van Gucht
Volledig scherm
Acid, Cesar Casier en Steven Van Gucht © Play4

Een beruchte YouTuber, een topmodel en een viroloog: dit zijn alle 34 kandidaten van ‘De Slimste Mens’

TVDat Niels Destadsbader en Laura Tesoro dit jaar meedingen naar de titel van ‘Slimste Mens Ter Wereld’, was al aangekondigd. Maar wist u dat ook YouTuber Acid, regisseur Jan Verheyen en viroloog Steven Van Gucht zullen deelnemen? Erik Van Looy verzamelde in totaal 34 kandidaten, goed voor 16 vrouwen en 18 mannen. Zijn jongste kandidaat is 20 jaar oud, de ouderdomsdeken 63. De quizmasters stelt alle spelers, die vanaf maandag 18 oktober aantreden, voor. Tien weken later, op donderdag 16 december, kennen we de opvolger van Catherine Van Eylen. 

5 reacties

  • Pascale Oostens

    3 jaar geleden
    Volgend jaar een jubileum editie. Hoe tof zou het niet zijn om alle winnaars en runner-ups het tegen elkaar te laten opnemen 🤔
  • Kenny brusseel

    3 jaar geleden
    Zo mogen dit opdoeken voor mij vroeger was het nog leuk, maar nu is gelijk BGT trek ook op niks meer met die nieuwe jury
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Hoe alles verwatert tot een circus.
  • Luc Hermans

    3 jaar geleden
    Van de helft die zich zanger of zangeres noemt ken ik niet, Tinne ken ik maar noem nu eens een hit van haar of een liedje? En Niels had ge geen Katana moeten geven maar een doos lego blokken.
  • Patrick Verbruggen

    3 jaar geleden
    Erik,stop nu aub met de politiek uit te nodigen in uw programma, die horen daar absoluut niet in thuis, foe je dot wel moet je alle partijen uitnodigen.