Margriet Hermans
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet Hermans © Kristof Ghyselinck

Margriet Hermans treedt aan in ‘Liefde Voor Muziek’: “Gecharmeerd, want ik was een beetje vergeten als zangeres”

TVHet aftellen naar een nieuw seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ kan beginnen, want de eerste namen zijn bekendgemaakt. Trekken alvast naar Frankrijk voor een potje coveren op het hoogste niveau: Camille Dhont, Ozark Henry, Koen Buyse van Zornik en Margriet Hermans. Die laatste, op haar 67ste de meest ervaren van het stel, vindt het een bekroning op haar carrière. “Ik weet wel niet of de meereizende artiesten mijn repertoire kennen, maar ik moet eerlijk zeggen dat dat andersom ook niet altijd het geval was.” 

13 reacties

  • Ilse Van Goethem

    3 jaar geleden
    Toffe madam. Het is haar gegund!
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Komt ze niet toe met haar parlementair pensioen?
  • Liliane Wuyts

    3 jaar geleden
    Ai, ai, ik denk dat ik dat seizoen maar aan mij voorbij zal laten gaan.
  • Luc Snykers

    3 jaar geleden
    Wie kan mij uitleggen waarom al die oudjes terug ten tonele komen .Margriet Hermans // Will Tura // De Krueners // Leyers en Michiels // Abba enz enz Is het geld misschien op want vrolijk kan ik er niet van worden .De kampioen is Will Tura die op zijn 81 jaar terug gaat toeren niettegenstaande hij aan zijn echtgenote had beloofd om de korte tijd die hem nog rest meer tijd aan haar te besteden ?????
  • Tim Van Acker

    3 jaar geleden
    Wat kan iemand als Camille daartussen gaan doen. Buiten een eigen nummer en eentje met Regi heeft ze niks. Er zijn anderen die meer op hun palmares hebben hoor