Kroonprinses Elisabeth (19) is begonnen aan haar opleiding ‘history & politics’ aan het Britse Lincoln College in Oxford.
Volledig scherm
Kroonprinses Elisabeth (19) is begonnen aan haar opleiding ‘history & politics’ aan het Britse Lincoln College in Oxford. © Bas Bogaerts

Unieke beelden: prinses Elisabeth geeft ons (video)rondleiding door haar studieplek in Oxford

RoyaltyKroonprinses Elisabeth (19) is begonnen aan haar opleiding ‘history & politics’ aan het Britse Lincoln College in Oxford. De komende drie jaar zal de prinses voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk doorbrengen, maar de dochter van koning Filip verdwijnt natuurlijk niet uit het publieke leven. In deze unieke beelden geeft de prinses ons een rondleiding -in video en foto’s- van haar eerste week ‘op kot’ in Oxford.

71 reacties

  • Roger Decuypet

    3 jaar geleden
    Als onze prinses mooi is voor sommigen Belgen wat dan zeggen van prinses Alexia van Nederland dat is een schoonheid ! En gaat uit met haar klasgenoten en niet naar kostelijke universiteit van England !
  • eli bosch

    3 jaar geleden
    Mooi resultaat en zelf verdiend met toegangsproef. Proficiat aan Elisabeth. Jammer dat andere slimme mensen deze kans niet krijgen omdat ze geen belastingbetalers hebben die dit voor hen bekostigen.
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    PR filmpje maken voor het koningshuis en dan de rijkdom en luxe tonen, met zelfs een leerkracht voor vier studenten, en dit op kosten van de belastingbetaler, is een foute zet om sympathie te krijgen.
  • andrée Laurand

    3 jaar geleden
    Ik wens haar veel succes!
  • mark germanus

    3 jaar geleden
    Het meisje kan er niks aan doen dat ze als prinses geboren is, ouders betalen hun opvoeding, natuurlijk met het geld van de gemeenschap.Dat is ook hun schuld niet. Eigenlijk, wij hebben dat allemaal niet, maar zijn we daarom ongelukkiger? Ik wil niet verwisselen met hun, nee, dank u wel. Ik heb mijn vrijheid, zij niet !