©  Simon Mouton

Agent (41) verongelukt tijdens opleiding voor de ogen van zijn collega’s

Bij een ongeval op het op- en afrittencomplex van de E40 in Brugge is maandagmiddag een motorrijder van de lokale politie van Oostende om het leven gekomen. “Hij was een zeer gewaardeerd collega”, klinkt het bij de politiezone. Het slachtoffer was 41 jaar oud en verongelukte tijdens een opleiding, voor ogen van enkele collega’s.

tlg, gjs

Het motorongeval gebeurde maandagmiddag bij het op- en afrittencomplex van de E40 nabij Brugge. “De exacte omstandigheden van het voorval zijn nog niet bekend en worden verder onderzocht”, klinkt het bij de lokale politie van Oostende. “Er waren geen derden bij betrokken.” Het ongeval gebeurde tijdens een opleiding en enkele collega’s van de man zagen het gebeuren.

Het slachtoffer is een 41-jarige inspecteur die in september 2002 toetrad tot de politieschool en sinds 1 mei 2004 bij de lokale politie van Oostende werkte. “Nick Campe was een zeer gewaardeerd collega binnen de Lokale Politie Oostende en een uitstekend motorrijder en -hoofdtrainer”, zeggen korpschef Philip Caestecker en Directeur Operaties Hannelore Hochepied. “Zijn verlies slaat een diepe wonde binnen ons korps. We wensen alle familie, vrienden en collega’s veel sterkte in deze moeilijke tijd. Samen zullen we dit verdriet verwerken. Ons zorgteam biedt alle collega’s en familie de nodige ondersteuning.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER