Een vrouw krijgt haar derde spuit in Jeruzalem.
Volledig scherm
Een vrouw krijgt haar derde spuit in Jeruzalem. © REUTERS

Forse daling aantal nieuwe coronabesmettingen in Israël na boostervaccin

Ongeveer twee maanden nadat in Israël een derde prik van het coronavaccin werd toegediend, is het aantal nieuwe besmettingen aanzienlijk gedaald.

4 reacties

  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    Door de antivaxers wordt steeds naar Israël gewezen omdat ze snel vaccineerden en toch nog veel besmettingen hadden. Maar heb het al meer gezegd en staat nu duidelijk in het artikel , nog altijd maar 61% van de bevolking 2x gevaccineerd.
  • Chris Van den Eede

    3 jaar geleden
    Het zou wel kunnen dat je boosters nodig hebt. Tetanus: 2 injecties met 3 weken tussen, dan na 1 jaar, en dan elke 10 jaar. Zo ongebruikelijk is dat niet en we zouden beter allemaal een booster krijgen na 6 maanden en dan kijken naar de nieuwe gegevens uit Israël. Wat een luxe om te kunnen profiteren van de gegevens uit dat land. Ik wil wel betalen voor die boosters, voor tetanus doe ik dat ook, als dat het probleem is. Vraag dat geld terug van de universitaire labo’s, opgelost.
  • James Van Geit

    3 jaar geleden
    Ze zouden hier in Belgie ook beter die mogelijkheid geven aan de ganse bevolking om vrijblijvend een 3de prik te halen, ipv vaccins aan andere landen te geven.
  • Eric Leysen

    3 jaar geleden
    Tot de booster opnieuw is uitgewerkt zoals de eerste twee spuiten. Dan kunnen ze met de vierde beginnen. En zo zal het spelletje blijven duren.