De snelweg ligt bezaaid met brokstukken.
Volledig scherm
De snelweg ligt bezaaid met brokstukken. © Vlaams-Brabant West

E40 in Groot-Bijgaarden tijdlang afgesloten nadat vrachtwagen brug raakt

Groot-BijgaardenDe E40 richting Brussel in Groot-Bijgaarden is vanmiddag een tijdlang volledig afgesloten geweest nadat een vrachtwagen een brug en een signalisatiebord boven de snelweg heeft geraakt. Dat meldt de brandweerzone Vlaams-Brabant West. Rond 16 uur zijn twee van de vijf rijstroken opnieuw opengesteld, vanaf 17 uur werd de gehele weg vrijgegeven. 

27 reacties

  • Daniel Proot

    3 jaar geleden
    Beste "mensen",het gaat hier over een menselijke fout!
  • Nicolas Van Hoecke

    3 jaar geleden
    Tjah vrachtwagens zijn nu eenmaal nodig, ze maken fouten en soms zijn er wegpiraten bij net als mensen met personenwagens. Enige dat mij irriteert is dat vele geen ruimte laten bij afritten. Soms heb je een hele rij op elkaar geplakte vrachtwagens en probeer dan eens die afrit te nemen...
  • Jan Vanachter

    3 jaar geleden
    Als ik veel personenwagens zie die plots voor vrachtwagens invoegen en hen de pas afsnijden ben ik verwonderd dat er niet meer ongevallen gebeuren.
  • Tom Braekman

    3 jaar geleden
    Als er geen vrachtwagens meer op de ring mogen rijden, dan zullen binnenkort ook geen auto's meer op de ring rijden. Hoe gaan de tankstations dan ook brandstof geraken. Hoe gaan de rekken in de winkels gevuld geraken. Allemaal met auto's ?
  • Vos Francis

    3 jaar geleden
    Onverantwoord. Chauffeur en bedrijf zware boete opleggen. En neen, de beste stuurlui staan niet aan wal maar beseffen maar al te goed dat er cowboys op de weg zitten.