Van Aert en Evenepoel voor het WK.
Volledig scherm
Van Aert en Evenepoel voor het WK. © Photo News

Van Aert over relletje met Evenepoel: “Remco heeft op WK andere dingen gedaan dan hem gevraagd zijn”

WielrennenWout van Aert (27) is in ‘De Tribune' op Radio 1 nog eens teruggekomen op het akkefietje met Remco Evenepoel in de nasleep van het WK. Van Aert bevestigt dat er contact geweest is, maar veel moet daar niet bij voorgesteld worden. “Er zijn geen grote stappen gezet om het uit te klaren.”

128 reacties

  • Bernard Bachelart

    2 jaar geleden
    Dank zij het geweldige werk van de ploeg, vooral Evenepoel, deed van Aert geen enkele moeite vóór de eerste aanval van Alaphilippe. W. van Aert moet zijn benen de schuld geven, niet Evenepoel.
  • Benny Bertrant

    2 jaar geleden
    Remco moest van Lefevere in dienst rijden voor hun kopman: Alaphillipe.Punt. Lefevere is geldschieter van Remco en niet de BWB die daar staat te zwaaien met een paar duizend euro.
  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Hoe meer je zo'n gefrustreerde uitspraken doet Wout hoe dieper je zakt in mijn achting hopelijk rijd er geen enkele Belg niet meer voor u op het WK.
  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Remco had gemakkelijk gewonnen op het WK maar mocht niet van VA, dat is de waarheid.
  • Katrien Delange

    2 jaar geleden
    Volgens de documentaire die ik gezien heb waren bondscoach en Van Aert super content met het werk van Remco. Wout gaf trouwens toch de bevelen tijdens de rit? Wie draait er hier 180 graden? Wie is er ook zo onnozel om Remco in topvorm niet te gebruiken als reserve kopman? Het moest Woutje zijn en het is met een sisser uitgedraaid.