Vanaken of Tielemans: wie krijgt dat felbegeerde plaatsje naast Witsel?
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaken of Tielemans: wie krijgt dat felbegeerde plaatsje naast Witsel? © Photo News

De ene “in de vorm van zijn leven”, de ander nog steeds zoekende: rekent Martínez op Vanaken of Tielemans tegen Frankrijk?

Rode DuivelsDe ene zoekt al sinds het EK naar zijn beste niveau, de ander zit – dixit de bondscoach – in de vorm van zijn leven. Youri Tielemans (24) versus Hans Vanaken (29): strijdend voor dat plekje naast Witsel. Maar aangezien één plus één niet per se twee is voor Martínez…

24 reacties

  • Eric Bex

    3 jaar geleden
    Hans had de perceptie tegen en Youri heeft momenteel de perceptie tegen dus momenteel moet Vanaken altijd spelen zeker zijn niveau in de Champions League indachtig.
  • Matthias Breugelmans

    3 jaar geleden
    Waarom discussie blijven aanwakkeren waar er geen is. Tielemans speelt al jaren wekelijks in de premier league en is er sterkhouder. vanaken nog steeds in de jpl en zelfs daar de helft van de matchen onzichtbaar. Tielemans speelt op hoger niveau en heeft nog enorme groeimarge, wordt ook de nieuwe leider van de RD op termijn, moet altijd spelen.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Van Vanaken heb ik al mooi voetbal gezien. Maar Frankrijk en Italië zijn gewoon eens goed door te stampen, zo heeft Debruyne dat ook al ondervonden. Ik denk dat Hans bij dit geweld zich niet staande houdt.
  • Lawrence Van Damme

    3 jaar geleden
    Tielemans al maanden in slechte vorm en Vanaken in super vorm. Dus de keuze is duidelijk al betwijfel ik of Martinez de logica zal volgen. Waarschijnlijk toch Tielemans en een middelmatige prestatie tegen Frankrijk met verlies als gevolg.
  • André Sneddam

    3 jaar geleden
    En de pro-Vanaken propaganda blijft maar verder duren. Hij heeft enkele wedstrijden op een degelijk niveau gespeeld tegen ploegen die volledig uit vorm zijn en zou al incontournable zijn.