Kostte foute bandenkeuze Lampaert de zege in Roubaix? “Reed Yves op binnenbandjes? Dat vind ik een flater”

WielrennenYves Lampaert (30) voelde de kasseien niet in Parijs-Roubaix, maar werd maar liefst drie keer teruggeslagen door een lekke band op een slecht moment. Oliver Naesen wijt die pech in HLN Sportcast aan de bandenkeuze van Deceuninck-Quick.Step.

4 reacties

  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    ja tommeke had niets anders verwacht van je uitspraak .Het is moeilijk om je negatief te uiten tegen de ploeg van je vroegere broodheer & idd Karel Moscon was de beste in koers die enkel door pech de koers verliest . Reed Vermeersch & Van Asbroek los uit het wiel . Zelfs VDP kwam geen sec dichterbij ondanks zijn sloopwerk .Lampard , Van Aert en co waren er toen al lang af gereden. Moscon de beste & Cobrelli de slimste .Van een VDP fan
  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    En waar zit Naessens dan met zijn banden in de uitslag, heeft altijd iets te vertellen zoals die andere West-Vlaming ligt ook meer op de grond of in de gracht. MVDP heb ik ook langs de kant zien staan, maar spurte toch ook mee voor de eerste plaats, maar ja deze zijn rug deed pijn en Vermeersch werd gehinderd in de laatste bocht op de pist door de Italiaan die vierde werd.Dat is koers.
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Hij was niet goed genoeg, een eerlijk renner komt daar voor uit, nochtans werden hem geen stokken in de wielen gestoken, maar ene van lefevre word altijd opgeblazen door gestoef .
  • Karel Van Beeck

    3 jaar geleden
    Moscon was 1 minuut vooruit op minder dan 15km. Waar zou hij geëindigd zijn moest hij niet lek gereden heeft en nadien gevallen zijn. Nu eindigt hij op 44 sec. als 4de. Ook andere renner hebben pech Yves Lampaert.