©  ISOPIX

Eindelijk een nieuw album? Adele deelt teaser van haar nieuwe single

Na een pauze van meer dan vijf jaar lijkt Adele klaar om nieuwe muziek uit te brengen. Afgelopen week circuleerden op sociale media foto’s van het nummer ‘30’ dat op verschillende gebouwen over de hele wereld geprojecteerd werden. Fans voorspelden nieuwe muziek en ze hadden gelijk. Adele deelde alvast een stukje van haar nieuwe single, ‘Easy on me’, dat 15 oktober volledig te beluisteren is.

sdb

Nadat ze haar laatste album zes jaar geleden uitbracht, lijkt Adele terug van weggeweest. Op sociale media merkten fans dat er wereldwijd mysterieuze projecties met het nummer ‘30’ opdoken in het straatbeeld. Hoewel er niet officieel is bevestigd dat ze met Adele in verband gebracht kunnen worden, lijken de beelden gebruik te maken van het lettertype dat ze op haar vorige albums gebruikte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook de sociale media van Adele kregen een update. De profielfoto’s werden in een blauw en turquoise patroon veranderd. Daar deelde ze eveneens een video met een stukje van haar nieuwe single, genaamd ‘Easy on me’, dat 15 oktober gelanceerd wordt. Nog geen uur later werd de video op Twitter al meer dan 2,5 miljoen keer bekeken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het vorige album van Adele, ‘25’, werd ook met een mysterieuze marketingcampagne aangekondigd. Kijkers van The X Factor in het Verenigd Koninkrijk werden tijdens een reclamepauze verrast toen een kort fragment van haar hitsingle ‘Hello’ werd uitgezonden. Haar album ‘25’ brak verschillende records en leverde ook een Grammy op voor album van het jaar.

De datum waarop Adele een nieuw album gaat uitbrengen, is nog niet bekend, maar de fans zijn alvast enorm enthousiast om haar nieuwe single op 15 oktober met open armen te ontvangen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER