Paul Magnette (PS).
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Magnette (PS). © Photonews

ONZE OPINIE. Liever dan de hoop is Paul Magnette de wanhoop van Bart De Wever

“De hoop van Bart De Wever (N-VA).” Zo wordt Paul Magnette (PS) wel eens genoemd. Kent u één Waalse politicus die met die geuzennaam graag door het leven wil? Neen. En al zeker niet de grote chef van de Parti Socialiste. Liever dan de hoop is Paul Magnette de wanhoop van Bart De Wever. Elkaars beste vijanden. Dat werkt electoraal. Dat leer je wanneer je afstemt op Franstalige zenders zoals RTL of RTBF. N-VA is in de befaamde voxpops nog steeds een extreme partij. Een partij die het einde van het land nastreeft. Dat is niet waar veel Franstalige Belgen van dromen of op hopen. 

52 reacties

  • Marc Baeyens

    3 jaar geleden
    Wanneer gaan onze Vlaamse trado-partijen eindelijk eens vijf minuten politieke moed hebben om sámen op te komen voor het belang van de Vlamingen en hun eigen partijbelangen op de tweede plaats te stellen. Neem een voorbeeld aan Bart De Wever die destijds zijn core doelstellingen in de frigo stopte om aan de sociaal-economische belangen van het land voorrang te geven.
  • dirk andelhofs

    3 jaar geleden
    150 miljoen per jaar is werkelijk peanuts als je weet hoeveel miljarden de bedrijfswagens ons jaarlijks kosten.
  • Kevin Vandaele

    3 jaar geleden
    Vlaanderen gaat er op achteruit (hoge belastingsdruk voor de gewone man) dank zij het bestuur van de NVa !
  • ronny wenselaers

    3 jaar geleden
    Split dit land , waar geen democratie meer is en de wil van een minderheid. Door onze kelen en uit onze geldbeugel gerukt en gedrukt wordt.
  • P Van Haute

    3 jaar geleden
    Vraag me af waar al dat geld vandaan komt ,nu weet ik het van mij en mijn geburen.