Getty Images/Westend61
Volledig scherm
© Getty Images/Westend61

Klanten ontsteld nadat energieleverancier Mega ook voorschotfactuur verhoogt bij vast tarief: “Bedrag is plots dubbel zo hoog”

Energieleverancier Mega heeft met de stijgende energieprijzen het bedrag van de maandelijkse voorschotten bij zijn klanten opgetrokken. Opmerkelijk: het bedrijf doet dat ook bij mensen die een contract hebben met een vast tarief. Zij reageren ontsteld. 

73 reacties

  • Jean-Paul Loddewykx

    3 jaar geleden
    Ik kreeg ook een mail voor bijna een verdubbeling van ons voorschot, waarop ik een mail terug verzonden heb dat we niet akkoord konden gaan. Enkele dagen later kreeg ik telefoon van Mega met een vriendelijke dame die me zei dat alles bij het oude voorschot zou blijven. Dus geen enkel probleem tot nog toe.
  • Anne-Marie Decroix

    3 jaar geleden
    Mega is een jong bedrijf. Ik vermoed liquiditeitsproblemen.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Indien dit niet rechtsgeldig is, moet de overheid ingrijpen en de energieleveranciers een zware boete opleggen. Of mag iedereen vanaf nu de wet overtreden zonder enig gevolg? Een precedent?
  • anne heimes

    3 jaar geleden
    Nu dat de prijzen van de gas gehalveerd zijn door de speech van Poetin ben ik benieuwd of Mega de prijs voor de kleine klant ook gaan verlagen.
  • Johnny Chanet

    3 jaar geleden
    Als ik dat zo allemaal lees "denk" ik dat ik met Eneco goed zit.