Gevulde kalkoen
Volledig scherm
Gevulde kalkoen

Britten kopen nu al hun kerstkalkoen uit vrees voor tekorten tijdens de eindejaarsperiode

Het is nog meer dan twee maanden wachten voor kerst, maar toch gaan de diepgevroren kalkoenen in het Verenigd Koninkrijk al vlot over de toonbank. Dat zegt de topman van supermarktketen Tesco woensdag. Volgens hem ligt de vraag momenteel zo’n 10 procent hoger.

0 reacties

  1. Zelensky stelt ontmoeting met premier De Croo uit en blaast alle internationale verplichtingen af nu Russische troepen verder oprukken in regio Charkiv

    Zelensky stelt ontmoeting met premier De Croo uit en blaast alle internatio­na­le verplich­tin­gen af nu Russische troepen verder oprukken in regio Charkiv

    De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn geplande bezoek aan ons land uitgesteld. Hij zou deze namiddag premier Alexander De Croo (Open Vld) ontmoeten en daarna doorreizen naar Spanje en Portugal. Ook die bezoeken zijn geannuleerd. Volgens zijn woordvoerder heeft Zelensky al zijn internationale verplichtingen afgeblazen in verband met het Russische offensief in het noorden van de regio Charkiv. Het Kremlin verklaarde dat het Russische leger daar al tien dorpen heeft veroverd. Het Oekraïense leger heeft zijn troepen moeten terugtrekken in sommige gebieden rond Loekjantsi en Vovtsjansk. Ook claimt Rusland inmiddels de symbolisch belangrijke verovering van het dorp Robotyne in de regio Zaporizja.
  2. Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?
    Spaargids.be

    Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?

    Houders van een Maestro-bankkaart moeten afscheid nemen van hun oude kaart en krijgen een nieuwe Debit Mastercard of Visa Debit in de plaats. Wanneer is die switch gepland? Wat zijn de verschillen tussen je oude en nieuwe kaart? En wat als je met je oude Maestro een hotel reserveerde, maar ter plaatse aankomt met je nieuwe exemplaar? Drie vaak gestelde vragen, waarop Spaargids.be drie duidelijke antwoorden formuleert.