Crevits, Demir en Verhaeghe.
Volledig scherm
Crevits, Demir en Verhaeghe. © Belga/VTM

Club Brugge heeft omgevingsvergunning voor nieuw stadion officieel beet, voorzitter Verhaeghe: “Een absolute mijlpaal in onze geschiedenis”

Club BruggeZoals gisteren aangekondigd kreeg Club Brugge vandaag de omgevingsvergunning voor de bouw van het nieuwe stadion. Vlaams ministers van Economie en Omgeving Hilde Crevits (CD&V) en Zuhal Demir (N-VA) plaatsten hun handtekening onder het voor blauw-zwart belangrijke document. “Het nieuwe stadion zal globaal minder overlast veroorzaken dan het huidige Jan Breydelstadion”, verzekert Club-voorzitter Bart Verhaeghe.

23 reacties

  • Ronny Cypers

    3 jaar geleden
    Het is al zo erbarmelijk gesteld met onze stadions in België maar toch zijn er nog altijd die er alles zouden aan doen om een mooi stadion te laten bouwen. Of is het omdat het Club Brugge is? Afgunst ten top. Voor mij mag elke topploeg een nieuw stadion bouwen. Anderlecht, Standaard, Genk,Charleroi en wij natuurlijk Club Brugge. Alle topploegen dus.
  • Ivan Beelaert

    3 jaar geleden
    Ik ben blij voor Club dat ze een nieuw stadion krijgen ,maar eigenlijk hoort dit daar niet thuis maar langs de Blankenbergse Steenweg.
  • Yves Steenssens

    3 jaar geleden
    En onze betonstop ?
  • peter jacobus

    3 jaar geleden
    Weet je, dat ze renoveren en gebruiken wat ze hebben. Altijd maar meer, groter en zogezegd beter? Dit ten voordele van de grote heren en investeerders die al rijk geworden zijn door het voetbal en rijker willen worden.€€€€€€
  • jan boden

    3 jaar geleden
    De heipalen zullen belangrijker zijn maar dat zal niet in 2022 zijn.