De voorpagina van L'Equipe.
Volledig scherm
De voorpagina van L'Equipe. © L'Equipe

“Klaar om de strijd aan te gaan”: Franse sportkrant L'Équipe drijft de spanning op in aanloop naar clash tussen Rode Duivels en Frankrijk

Rode DuivelsBelgië-Frankrijk, ‘t is een beladen affiche. De Franse sportkrant L’Équipe doet ook z'n duit in het zakje met een niet mis te verstane voorpagina. “Klaar om de strijd aan te gaan.” Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij de Fransen.

22 reacties

  • Michel de Jong

    3 jaar geleden
    Misschien ga ik wel kijken, maar het voegt werkelijk nul toe ten opzichte van het EK. Italië is Europees kampioen, de beste van Europa voor 4 jaar. Wat ben je dan als winnaar van de Nations League? Het is net als het WK voor clubteams waar bijna niemand naar kijkt. Ik verwacht dat beide toernooien niet lang zullen bestaan, ook al omdat het commercieel niet interessant is en het niet echt leeft bij de voetballiefhebber.
  • Frederik Jansens

    3 jaar geleden
    Martinez zal weer blunderen zoals hij altijd doet tegen een grote ploeg. Moest al lang ontslagen geweest zijn.
  • Norman Kamosi

    3 jaar geleden
    Wij hebben inderdaad goede frieten hier in België,de Fransen mogen er gerust van eten hoor,laten wij camembert met franse stokbrood eten,ha ha.
  • Etienne Vanhoegaerden

    3 jaar geleden
    Ze moeten geen inspanning meer leveren vierde plaats is verzekerd
  • André Christiaens

    3 jaar geleden
    Als Bruge PSG kan kloppen waarom dan de RD de Fransen niet. Natuurlijk moet je spelers opstellen die dit willen bereiken en geen spelers op krikken, om toch maar een aantekening achter hun naam te hebben, ik ben zoveel maal RD geweest. Wij moeten RD hebben die ons volkslied uit volle borst zingt en geen lippen spel