Mama Fayza en papa Wilfried in de tribune van PSG.
Volledig scherm
Mama Fayza en papa Wilfried in de tribune van PSG. © Photo News

Mama Mbappé relativeert miljonairsstatus van zoon: “Kylian is geen verkwister. We blijven kip eten met de familie in het appartementje van oma”

Met een salaris van circa 2 miljoen euro bruto per maand bij PSG is Kylian Mbappé (22) een van de bestbetaalde voetballers ter wereld. Maar Mbappé - vanavond tegenstander van de Rode Duivels - heeft nooit voor het geld gevoetbald, zo verklapte zijn mama Fayza Lamari aan de lezers van de Franse krant Le Parisien: “We blijven kip eten met tien mensen in het appartementje van oma.”

5 reacties

  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Geen enkel voetballertje van 6j begint te voetballen met het gedacht ervan Rijk te worden ...Geld is gemakkelijk maar het Veranderd Mensen heel hard zeker als de bedragen op korte tijd enorm zijn ...en mama Mbappe kan zeggen wat ze wil ...ook haar zoon is door het Grote geld beïnvloed ...zelfs mama Mbappe !
  • Ozzy Dhondt

    3 jaar geleden
    Straks gaan we nog compassie hebben met het gezin Mbappe.
  • Bart Boenen

    3 jaar geleden
    Niet op reageren, niemand heeft zaken met je privé leven. Wat je doet, wat je verdient, niets!
  • Raph Janssens

    3 jaar geleden
    Gij voetbalt niet voor het geld, ja voor wa dan wel ? Hij heeft gelijk als het aangeboden wordt maar dan moet je niet zo een priet praat vertellen … als er gesproken wordt van inleveren dan zijn ze snel weg dus…
  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    Mama Mbappe jou zoon is helaas ten prooi gevallen aan zijn eigen succes en kunnen. Je hebt een Ronaldo,Messi,Neymar,en nog anderen in mindere maten als Hazard,De Bruyne,Lukaku,Mbappe,Haaland en er zullen er nog wel zijn. Deze jongens worden gebruikt door hun clubs als handelswaar waar veel geld aan verdient wordt en natuurlijk pikken deze jongens hun graantje mee. Maar de multinationals waar deze jongens eigenlijk voor werken, verdienen miljarden aan deze jongens.
  1. Messi krijgt na verboden trip groot deel van PSG-fans over zich heen, superster duikt als een dief in de nacht kleedkamer in
    3

    Messi krijgt na verboden trip groot deel van PSG-fans over zich heen, superster duikt als een dief in de nacht kleedkamer in

    Lionel Messi (35) verdeelt de fans van PSG. Bij zijn terugkeer na een korte schorsing door zijn ‘verboden’ zakenreis naar Saoedi-Arabië stond de Argentijn gewoon aan de aftrap tegen Ajaccio. Dat zorgde voor gemengde taferelen in het Parc des Princes. Een aanzienlijk deel van de aanhang floot de (voor hen gevallen) superster uit bij elke baltoets, anderen steunden Messi openlijk. Geen fijn klimaat - ‘L’Équipe’ zag dat Messi na het laatste fluitsignaal snel de catacomben opzocht. De kans dat Messi zijn aflopende contract nog zal verlengen in Parijs, is zo goed als nihil.
  2. Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesgeluk met opnieuw Bruna na geruchten overspel
    1

    Geen voetbal voor Neymar op 31ste verjaardag, wel liefdesge­luk met opnieuw Bruna na geruchten overspel

    Er zijn nog zekerheden wat betreft het liefdesleven van de zondag 31 jaar geworden Neymar. Het licht knippert haast constant. En het gaat steevast om brunettes die Bruna heten en vier jaar jonger zijn dan hem. Nadat de PSG-ster tussen 2012 en 2018 een aan-uit-relatie had met actrice Bruna Marquezine (27), is het nu de beurt aan Bruna Biancardi (27). De laatste statusupdate: opnieuw aan, nadat het koppel de verjaardag van Neymar samen vierde en enkele intieme foto’s deelde.