VTM
Volledig scherm
© VTM

HET DEBAT. Is het VTM-programma 'Ik wil een kind' ethisch verantwoord? Dit is jullie mening

In het gloednieuwe VTM-programma ‘Ik wil een kind’ gaat de zender op zoek naar singles of koppels die graag een kind willen, maar er geen kunnen krijgen en dus op zoek zijn naar een andere alleenstaande of een koppel om een kind mee op de wereld te zetten en dat kind op te voeden. Eerder vandaag lieten we enkele experts en politici aan het woord. Nu is het jullie beurt.

20 reacties

  • Maithe Marivoet

    3 jaar geleden
    Erg dat VTM zo de mist ingaat. En zeggen dat zij vroeger, de beste zender waren in TV landschap. Erbarmelijk, en Dina , dit niet presenteren , ik ken jou persoonlijk heel goed, ook Wim, je gaat hierdoor ook mee de dieperik in.
  • Jonny Van den Bruel

    3 jaar geleden
    Volledig eens met Philippe Legrand: alle begrip voor het idee. We kennen zelfs van dichtbij ouders in deze situatie, met een super gelukkig kind dat voor iedereen zeer liefdevol op de eerste plaats komt en waar zeer constructief overlegd wordt. Maar een programma: neen!! Alsjeblief neen!!!
  • Piet Bol

    3 jaar geleden
    Alle begrip voor mensen die op deze wijze een kind willen. Er een "programma" van maken vind ik echt de waanzin ten top. De "experten" zullen die mensen bijstaan. Wat "experten" kunnen weten we intussen bij bv. een programma als Blind getrouwd. Het percentage miskleunen 90%. In zulk een programma dan nog wat reclame er tussendoor, dan weet je wel waar het hier om draait. Kassa, kassa ! Wat als dat kind binnen 10 jaar op de speelplaats wordt geconfronteerd met die beelden. Dat gaat gebeuren.
  • Marleen Bornauw

    3 jaar geleden
    Waar blijft de reactie van de Kinderrechten Commisaris? Een kind is geen speelgoed noch een ding dat je aankoopt. Er bestaat geen "recht op een kind" een kind is er niet om aan de wensen van ouders te voldoen.
  • Johan Van hoof

    3 jaar geleden
    Vtm is niet meer de kwaliteirszender van vroeger. Laat dat duidelijk zijn.