EvaCaptures
Volledig scherm
PREMIUM
© EvaCaptures

Nederlands koppel Suzan en Freek nu ook in ‘Liefde Voor Muziek’: "Toen onze eerste single op één stond, zegden we onze job meteen op”

TVNa ‘Tien Om Te Zien’ mogen ze nu ook aandraven in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Begeerde plekjes uit de Vlaamse showbizz die noorderburen Suzan (28) en Freek (27) stuk voor stuk claimen. En dat amper drie jaar na ‘Als Het Avond Is’ - hun eerste single, goed voor 65 miljoen streams. Zij was toen nog architecte, hij artiestenbegeleider. “Maar toen we hoorden dat we op één stonden, hebben we diezelfde dag nog ontslag genomen op kantoor.”

4 reacties

  • Marnix laureyns

    3 jaar geleden
    Dit programma mag stoppen. Geen kwaliteit meer.
  • Dominiek Van Hulle

    3 jaar geleden
    top zangers, maken heel mooie muziek
  • Noella Baeten

    3 jaar geleden
    Alweer een reden om niet te kijken. Als je 1 liedje van hen gehoord hebt , heb je ze allemaal gehoord. Zijn er geen belgische zangers meer over om mee te doen?
  • Mireille Maes

    3 jaar geleden
    Top allebei, die maken mooie liedjes
  1. “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken
    PREMIUM
    TV

    “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken

    “Sparen is moeilijk, er zijn altijd kosten.” De Vlaamse boeren hebben het niet makkelijk, maar boer Thomas Leplae (30) uit ‘Boer zkt vrouw’ blijft verknocht aan de stiel. ‘Dag Allemaal’ ging op de koffie bij Thomas die een rondleiding geeft op zijn erf en vertelt hoe hij plaats zal maken voor zijn potentiële vriendin in z’n woning én z’n hart. “Mijn toekomstige mag volledig haar goesting doen met de bovenverdieping.”
  2. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.