Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hazard komt weg zonder blessure, maar keert toch huiswaarts

Rode DuivelsEden Hazard heeft geen ernstige spierblessure opgelopen tijdens de halve finale tegen Frankrijk. Toch blijft de speler van Real Madrid niet bij de groep voor de wedstrijd tegen Italië. Hetzelfde geldt voor Thomas Foket. 

66 reacties

  • Isabelle Combes

    3 jaar geleden
    Het gaat om de matchen van inzet. Een derde plaats op een wk is mooi maar als we eerlijk zijn hebben we met het beste team van het wk 2018 gewoon de wereldtitel moeten pakken. De gouden generatie heeft het enorm potentieel niet waar gemaakt. Deze generatie is de kampioen van de poulefasen maar niet van de knock-outfases.
  • André Van der Poorten

    3 jaar geleden
    En toch gaat ie zijn “oude”garde weer oproepen .Tijd voor verandering .
  • clement de buyser

    3 jaar geleden
    Heeft mooie dingen laten zien in verleden bij Chelsea, maar tijd voor nieuwe vechters op het veld. Topteam voor prijzen bestaat uit topvoetballers met karakter … iets waar weinig rode duivels precies zin in hebben. Zelfs Witsel gaf niet thuis als krijger. En Martinez is enkel poppenkastspeler geworden. We hebben een leider nodig op het veld en in kleedkamer. We missen iemand als Kompany. Hazard, Vertonghen, de Bruyne … zijn geen voorbeeld of leiders. Maar blijkbaar is geld nog enige …
  • ralph ernst

    3 jaar geleden
    Respect voor het verleden van zoveel "oude krijgers" is hier eerder op zijn plaats !
  • Peter Persijn

    3 jaar geleden
    Aan de commentaren te zien zijn er toch weinig kenners onder de succes supporters , bkijkbaar is iedereen de jaren al vergeten waarin we ons nog mathematisch konden plaatsen voor een eindronde . Precies of je kan een titel bestellen. Merci voor de fantastische afgelopen jaren !!!