“Dat er niémand opstond om de match weer in handen te nemen, is teleurstellend”: Marc Degryse in HLN Sportcast scherp na nieuwe deceptie Duivels

HLN SPORTCASTOpnieuw een teleurstelling voor de Rode Duivels. ‘The day after’ blikt gastheer Jonas Decleer in een nieuwe HLN Sportcast terug op de deceptie tegen Frankrijk met analist Marc Degryse en Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix. 

24 reacties

  • willy van hoof

    3 jaar geleden
    Het word tijd dat Martinez begint te bouwen aan een ploeg voor de toekomst,met jonge beloften en enkele ervaren spelers zoals Hans Van Aken,Kevin De Bruyne en Romulo Lukaku,morgen tegen Italie moet Van Aken en De Ketelaere zeker spelen,ze zitten in bloedvorm.Persoonlijk heb ik den indruk dat Martinez koppig vasthoud aan de selectie van 2018,maar dan waren die gasten in t'vorm en drie jaar jonger.
  • Yves François

    3 jaar geleden
    Enkele toppers bij hun club vormen daarom samen geen wonderelftal. Maar Martinez blijft maar steeds de waarheid uit de weg gaan met zijn mooie praatjes. Is hij zo naïef of gewoon slim en veel geld opstrijken van de KBVB, bobo’s die het niet kunnen of willen snappen? Hoe die Duiveltjes al zo lang op plaats 1 staan bij de FIFA is voor velen een raadsel.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    De ontgoocheling maakt de kritiek scherper. In het VK vonden ze het een van de beste wedstrijden sinds jaren tussen de twee beste teams in de wereld. En is het VK er zelf niet bij omdat duiken niet op het programma stond.
  • Achiel Devos

    3 jaar geleden
    Laat ons eerlijk zijn:België is geen top.Spanje,Italië en Frankrijk zijn dat wel.
  • Jeroen DeBaere

    3 jaar geleden
    Zelfs met een supercoach wordt het niets. Te weinig talent, geen schande.