Madonna doet gek bij Jimmy Fallon.
Volledig scherm
Madonna doet gek bij Jimmy Fallon. © YouTube

Madonna choqueert bij Jimmy Fallon: “Wat doet ze nu?”

CelebritiesMadonna (63) choqueerde vriend en vijand toen ze aantrad in ‘The Tonight Show’ van talkshowpresentator Jimmy Fallon. Ze was daar om haar nieuwe documentaire ‘Madame X’ te promoten, maar maakte enkel headlines dankzij haar vreemde en ‘ongepaste’ gedrag. 

11 reacties

  • Layla Geldhof

    2 jaar geleden
    Het valt me op dat zoveel jonge vrouwen enkel bezig zijn met hun uiterlijk en ze gaan ook sterk op elkaar lijken met een fake tan en haar extensies en valse wimpers en valse nagels elippenstift die je mond doet zwellen zelfs de make up style is hetzelfde..Allemaal Kim Kardasian poppen of Barbiepoppen .Zeer grote aangezette ogen en veel gefoefel met contouren en hun teint en nog een filter of photoshop en elke vrouw lijkt mooi maar zeer oppervlakkig.Geen persoonlijkheid of karakter of mening.
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    De boodschap tegenwoordig is: meisjes van 13, van 30 of van 60, wees verheugd want verstand is niet meer nodig om op te vallen. 'Toon uw kont' (citaat Madonna) en je krijgt direct alle aandacht. Verstand is niet meer nodig, dames. Maak het u gemakkelijk. Dit trucje ziet er nieuw uit, maar het is al zo oud als de mensheid.
  • Hendrik Peetersen

    2 jaar geleden
    Het wordt tijd dat die met een kat of hondje op de schoot bij de stoof gaat zitten, het ziet er niet uit.
  • Alexa Grieken

    2 jaar geleden
    Pure show voor entertainment. Wat een gevoelige mensen tegenwoordig. Laat haar toch doen. Haar kont ziet er beter uit dan vele in de dertig. Het zal daar wel door zijn dat al die nijd komt.
  • Wilm VanRoy

    2 jaar geleden
    Ik had ze bijna niet herkend.