Axel Daeseleire
Volledig scherm
PREMIUM
Axel Daeseleire © Play4

Vrienden, collega’s en ex schetsen hoe ‘übermacho’ Axel Daeseleire écht is: “Ik was alleszins niet de enige vrouw in zijn leven”

ShowbizzVan motard Ben in ‘Flikken’ over Franky Leemans in ‘Team Spirit’ tot Jan Verplancke in ‘Matroesjka’s’. Axel Daeseleire (52) heeft de meest stoere rollen op z’n palmares staan. Maar in de herfst van z’n carrière weet hij vooral te charmeren door z’n gevoelige kant te tonen in ‘Axel Gaat Binnen’. “Axel mag z’n macho-imago graag cultiveren, maar in feite heeft hij een heel klein hartje”, klinkt het in zijn omgeving. “Maar het is wel meer dan eens gebeurd dat hij ons wakker hield met een polonaise met z’n gezelschap in de vroege uurtjes.”

9 reacties

  • Ritje De Graef

    3 jaar geleden
    Toffe mens Axel,hij is rechtuit
  • Jan Van Dijck

    3 jaar geleden
    Ik vind Axel echt een toffe mens ,zo vind je er geen twee. En vooral bij Axel gaat binnen laat hij zijn menselijke kant zien soms lachen, maar evengoed mee voelend . Ja ik ben fan van hem. En als ik hem ooit eens mag ontmoeten zou leuk zijn en een eer
  • Jeeke Goffin

    3 jaar geleden
    Goeie acteur , ik vind hem goed in alles wat hij doet . Zowel als acteur of de reality reeks die hij maakt .
  • Eddy van de Sande

    3 jaar geleden
    toffe gast recht voor de raap
  • Gert Destoop

    3 jaar geleden
    @BVS: "ik heb hem ooit eens gesproken in gent in een rustig cafe , ... een acteur zonder hoog moed , en hij is zijn zelf , ... het programma alex gaat binnen in mijn ogen zoals iedereen die wat ouder komt zal in zijn leven wel het licht eens zien". In welke taal hebben jullie met elkaar gesproken? Zattepraat? Ik krijg het van jullie idioten. Ga naar school en leer behoorlijke zinnen schrijven. Moeten we hier echt elke dag opnieuw jullie zotten lezen?