Carola Titze werd in de zomer van 1996 vermoord in De Haan. De politie verspreidde een robotfoto van een verdachte, maar die werd nooit gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Carola Titze werd in de zomer van 1996 vermoord in De Haan. De politie verspreidde een robotfoto van een verdachte, maar die werd nooit gevonden. © RV

COLD CASE. Carola (16) werd in 1996 zo zwaar toegetakeld dat doodsoorzaak niet meer te achterhalen was. En wat heeft haar moord te maken met de verdwijning van Maddie McCann in 2007?

De HaanIedereen dacht dat ze aan het feesten was op Rock Torhout, in werkelijkheid lag de 16-jarige Carola Titze dood in de Duinenbossen. De dader had het meisje zo zwaar toegetakeld dat de doodsoorzaak nauwelijks kon achterhaald worden. Een jongeman waarmee Carola al enkele dagen optrok kwam al snel in beeld als verdachte, maar ondanks een robotfoto werd hij nooit gevonden. Waarom moest Carola dood?  In de zoektocht naar de moordenaar vinden de speurders bijna 25 jaar later een spoor dat gelinkt is met de verdwijning van het Britse meisje Maddie McCann.