Elise uit ‘K2 Zoekt K3’: “Mijn vriendin begrijpt dat onze trouw even uitgesteld wordt”

Tv“We hadden echt een bepaald gevoel bij haar. Iedere aflevering vroegen we ons af op welke stoel ze zat. Het feit dat we over haar bleven praten, betekent toch wel iets. En we waren ook heel gecharmeerd door haar auditie.” En dus kozen Hanne en Marthe er in de vierde auditieronde voor om hun tweede wildcard uit te delen aan Elise Vanuytrecht. Een zingende lagere schoolleerkracht, die met haar deelname wil bewijzen dat iedereen het recht heeft om te dromen. “Als kind was het mijn vurigste wens om ooit bij K3 te horen. Wie weet ben ik effectief de persoon die het beste bij Hanne en Marthe past.”

4 reacties

  • Robert Thomassen

    3 jaar geleden
    Geld is alles wat studio 100 interesseert, normen en waarden zijn niet van tel meer. Senioren kunnen allang niet meer volgen, het zal wel aan hun liggen zeker.
  • Luciano van As

    3 jaar geleden
    Het zal en het moet een anders geaarde persoon worden of in-binair maar zeker geen hetero deze keer. Ik dacht dus echt dat het zou gaan over goed zingen, maat dit blijkt ineens bijzaak te zijn. Ja eigenlijk hun stichter kan eigenlijk ook niet zingen maar blijft volhouden , t zal nooit lukken.
  • Eleonor Jans

    3 jaar geleden
    Dit gaat niet over zingen en dansen maar over ras en seksualiteit. De pendel is zwaar doorgeslagen.
  • Patrick Weyers

    3 jaar geleden
    Het moet en zal iemand zijn die een beetje anders is. Niks op tegen maar de andere kandidaten moeten niet veel hoop hebben.