Meghan Markle
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle © REUTERS

Gepest door William en razend over ‘geheime code’: nieuw boek onthult geheimen over Meghan Markle

RoyaltyRoyalty-expert Andrew Morton heeft een nieuwe versie uit van zijn boek ‘Meghan: A Hollywood Princes’. Het origineel werd uitgebracht in 2018, maar wordt nu opnieuw uitgegeven met maar liefst zes nieuwe hoofdstukken over de hertogin van Sussex. Morton - die in 1992 het baanbrekende boek ‘Diana: Her True Story’ schreef - verdiepte zich onder meer in de gespannen relatie tussen Meghan (40) en Kate Middleton, het beruchte tiara-incident en de veelbesproken Megxit. “Vele royals én personeelsleden waren stiekem blij dat ze vertrok.” We zetten de opvallendste onthullingen op een rij. 

6 reacties

  • Jana De block

    3 jaar geleden
    De gespannen relatie tussen Meghan, een vrouw met connecties in de filmindustrie die zich opwerkte, en Kate die geboren is in een adellijke familie. Ik denk dat monarchieën niet meer van deze tijd zijn. Dat zijn mensen die macht doorgeven omdat ze geboren zijn in een rijke familie. Past niet in de 21e eeuw waar je moet werken om er te geraken.
  • eli bosch

    3 jaar geleden
    Het is toch allemaal zo jammer. Dat kon alles hebben om geluk te hebben in het leven. Een goede rijke man, een goede schoonfamilie, twee prachtige kinderen, rijkdom, luxe, aanzien en toch alles kapot maken. Ik vraag mij af of dat koppel gelukkig en zonder ruzie kan leven door al die capriolen.
  • Lydia Appelmans

    3 jaar geleden
    Veel jaloezie 😁
  • inge samyn

    3 jaar geleden
    En maar klagen. Leef eens ten volle ! Huphup . .
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Prachtige vrouw die gewoon niet past bij de wassenbeelden uit de Britse Monarchie.