Rode Duivels.
Volledig scherm
Rode Duivels. © Photo News

Kleine troost: Rode Duivels spelen leiding op FIFA-ranking niét kwijt na draw van Brazilië

Rode DuivelsOok na de zure Final Four in de Nations League blijven de Rode Duivels nog nummer één op de FIFA-ranking. De nederlagen tegen Frankrijk en Italië kónden een vervelend staartje krijgen, maar Brazilië profiteert niet. De Seleção speelde slechts gelijk tegen Colombia, waardoor België zeker zijn koppositie behoudt. 

16 reacties

  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    jaja nummer 1 van de wereld haha , op basis van wat , winnen van estland of wit rusland of op een wk gewonnen van pakweg algerije en zuid korea , degene die wereldkampioen word is volgens mij de nummer 1 , op het juiste moment er staan , een beetje tegenstand en het is over en uit
  • Robert De Beukeleer

    3 jaar geleden
    die FIFA ranking is mooi voor je CV maar geeft niet de echte weergave hebben bijna nooit van een sterke ploeg kunnen winnen in halve finales kwamen we altijd te kort dus verdienden we eigenlijk niet om op nr1 te staan
  • linda berten

    3 jaar geleden
    Plaats 1 heeft je zeker recht op reekshoofd bij internationale tornooien . Zo ontlopen de grote voetballanden elkaar in de beginfase . Wel belangrijk , dacht ik .
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    In het land waar de perceptie belangrijker is dan de realiteit heb je natuurlijk een ploeg die er in slaagt om al drie jaar de schijn te wekken dat ze de beste van de wereld zijn. Alleen wij kunnen dat.
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Tja Werner ik moet in herhaling vallen, Duitsland speelt tegen Liechtenstein, Nederland tegen Gibraltar en Engeland tegen Andorra. Dat zijn dus geen kleintjes.