Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Martínez moet doorgaan tot Qatar. Wie zou het moeten overpakken? Ik kan er zelf geen nuttig antwoord op geven”

Rode DuivelsDe Final Four van de Nations League is uitgedraaid op een teleurstelling. Onze huisanalist Marc Degryse stelt Roberto Martínez niet in vraag, maar vindt dat de bondscoach zijn keuzes in vraag moet durven te stellen. “Continuïteit is belangrijk. Het mag wel duidelijk zijn dat Martínez dingen gedaan heeft die mij niet aanstonden. Hij heeft geen punten gescoord op het EK, de laatste dagen was dat niet anders.”

84 reacties

  • Françoise Dupont

    2 jaar geleden
    Liefst een Belgische trainer, die staat voor een Belgische ploeg. Iemand die niet zoals Martinez met zijn vriendjespolitiek gaat voor geen geld ter wereld naar een andere ploeg gaan, want daar zou hij zich misschien wel moeten verantwoorden voor zijn onkundige vervangingen, op het ogenblik dat we achter staan, haalt hij doodleuk de spitsen, of de best presterende spelers van het veld, en een speler die stikkapot zit, moet spelen tot de laatste 5 minuten.
  • Frank Van Gucht

    3 jaar geleden
    Vercauteren of Brys...
  • Casto Giuseppe

    3 jaar geleden
    Ik zou voor Clement gaan
  • Peter Steylaerts

    3 jaar geleden
    Martinez is ne zeer goede coach. Wie zou beter doen? Hou vertrouwen in Martinez en stel hem ni in vraag. Haalt het beste uit Lukaku en ook nog andere spelers. Tielemans da,s en fout van Martinez verdient geen plaats in de selectie. Eden Hazard moet absoluut spelen dat hem 100% is. Martinez zeer goede coach.
  • Tom Vervloet

    3 jaar geleden
    Preud’Homme!