radio 2

Rupeltunnel in Boom volledig afgesloten in de richting van Antwerpen door ongeval

De Rupeltunnel in Boom is volledig afgesloten in de richting van Antwerpen. Rond half 6 vanochtend botste een vrachtwagen er op een verlichtingspaal, op dat ongeval reden twee auto's in. Het verkeer wordt er via de bovenkant van de tunnel omgeleid. Maar het is nog beter om de omgeving volledig te mijden.

Het ongeval gebeurde iets over half zes vanochtend, kort voor de Rupeltunnel in Boom in de richting van Antwerpen. Een vrachtwagen botste er in de middenberm op een verlichtingspaal, op dat ongeval reden dan nog eens twee auto's in. De vrachtwagenchauffeur moest uit zijn cabine bevrijd worden en werd naar het ziekenhuis gebracht maar verkeert niet in levensgevaar. De twee autobestuurders werden ook naar het ziekenhuis gebracht maar bleken enkel lichtgewond.

Door de klap kwam de verlichtingspaal scheef te hangen. De spanning kon er snel van af worden gehaald maar het zal nog een hele tijd duren voor de paal volledig verwijderd is. Ook de vrachtwagen en de twee wagens moeten getakeld worden. Het verkeer wordt er via de bovenkant van de tunnel omgeleid maar je kan beter de omgeving volledig mijden. In de richting van Brussel is de linkerrijstrook afgesloten.

Meest gelezen