Agent Dylan Harrison
Volledig scherm
Agent Dylan Harrison © Telfair County

Amerikaanse agent (26) doodgeschoten tijdens zijn eerste shift

De 26-jarige agent Dylan Harrison werd zaterdagochtend onder vuur genomen in de Amerikaanse staat Georgia. Er kon geen hulp meer baten voor de man, die overleed tijdens zijn eerste dienst bij de politie.

7 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    walter de jaeger: "Wanneer gaan ze daar in dat land eens een compleet wapenverbod invoeren?" Dit is onmogelijk!! Het deel van het 2e amendement "We The People", dat "noodzakelijk zijn voor de veiligheid van een vrije staat" omvat, was bedoeld voor ons om onszelf te verdedigen en te beschermen tegen onze EIGEN regering. Blijf altijd vechten en geef geen van je rechten op, vooral niet je recht om wapens bezitten te dragen. Wapen bezit heeft niets met wapens te maken, maar met vrijheid..
  • CARINE HEYLAERS

    3 jaar geleden
    Gaan ze nu ook op straat komen ho mijn foutje dat zal wel niet het gaat nu over een blanke en dat is niet erg moest het een kleuring zijn stond heel amerika weer op zijn kop grrrr
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Zo zie je maar dat het argument van zelfverdediging van de voorstanders van wapens geen steek houdt. Een agent heeft een wapen waar hij zich mee kan verdedigen. Het gevolg is agenten die omkomen door wapengeweld, burgers die omkomen door paniekreacties van agenten, burgers die elkaar afmaken en kinderen die per ongeluk overlijden door vuurwapens die ze in handen krijgen.
  • Vera Franck

    3 jaar geleden
    Sterkte aan de familie en vrienden 🕯
  • walter de jaeger

    3 jaar geleden
    Wanneer gaan ze daar in dat land eens een compleet wapenverbod invoeren ?