©  ISOPIX

André Hazes blaast concerten in Lotto Arena af door burn-out, ‘Vlaanderen zingt Hazes’ komt in de plaats

André Hazes (27) annuleert zijn concerten in de Lotto Arena in Antwerpen op 10, 11 en 13 november. Dat bevestigt zijn management aan Het Laatste Nieuws. De Nederlandse zanger is in behandeling voor een burn-out. Gelukkig komt er voor de fans een alternatief: ‘Vlaanderen zingt Hazes’ met tal van topartiesten.

wvb

André Hazes kampt al even met mentale problemen en nu schrapt hij bijgevolg de geplande concerten in de Lotto Arena in Antwerpen op 10, 11 en 13 november. “Momenteel wordt André behandeld voor zijn burn-out”, klinkt het bij het management van de Nederlandse zanger. “Dit heeft tijd nodig, maar hij is in goede handen bij zijn therapeuten.”

Zijn management laat weten de concerten in de Lotto Arena daarom te vervangen door ‘Vlaanderen zingt Hazes’. Een populaire reeks optredens in Nederland waarin bekende artiesten de hits van André Hazes (senior) coveren.

Tijdens het concert in de Lotto Arena zullen zangers als Jeroen van der Boom, Christoff, Xander de Buisonjé, Thomas Berge, Berget Lewis hun versie van hits als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Zij Gelooft In Mij’ en ‘Kleine Jongen’ en vele andere grote hits brengen. “Het wordt in ieder geval een groot Hazes-feest”, klinkt het bij de organisatie.

Wie al tickets heeft voor de concerten van Hazes, hoeft niets te ondernemen. Met je oorspronkelijke tickets krijg je toegang tot het evenement. Tickethouders worden nog persoonlijk gecontacteerd. Voor info en vragen kan je terecht op info@vlaanderenzingthazes.com.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER