Waterpretpark Plopsaqua in Hannuit, net over de grens met het Vlaams-Brabantse Landen.
Volledig scherm
Waterpretpark Plopsaqua in Hannuit, net over de grens met het Vlaams-Brabantse Landen. © ssen

Man in levensgevaar nadat hij bijna verdrinkt in Plopsaqua

Een man verkeert in levensgevaar nadat hij bijna verdronk in waterpretpark Plopsaqua in Hannuit, net over de grens met het Vlaams-Brabantse Landen. Het slachtoffer werd volgens Plopsa door redders uit het water gehaald en gereanimeerd. Toch vond de vrouw van het slachtoffer dat ze te laat ingrepen. Ze diende een klacht in. Het parket van Luik meldt aan persagentschap Belga dat een pv is opgesteld voor het niet verlenen van hulp aan een persoon in gevaar.

7 reacties

  • Ludwig De Witte-Steen

    3 jaar geleden
    Sorry, maar is een atypisch verdrinkingsgeval. Ik vind het straf dat ze die man nog hebben kunnen redden.
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Veel geld moeten betalen en dan nog niet eens voor een veilig zwemgebeuren, overal schiet het park tekort, geld geld en geld ten koste van wat dan ook, zonder het te beseffen slaan ze hun eigen ruiten in, Gertje nooit genoeg zal het dan verkopen zeker.
  • Maurice Michiels

    3 jaar geleden
    Sterkte aan de man en zijn familie! Al verschillende keren naar plopsaqua geweest en steeds zeer tevreden over de aanpak en de redders... Maar helaas blijft dit voor iedereen speelplezier waar je moet blijven opletten, zowel voor jong en oud. Maar dat vergeten volwassenen wel eens ( arendsogen voor de kinderen maar zichzelf vergeten...)
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Het probleem is natuurlijk dat er altijd leukerds zijn die doen alsof ze hulp nodig hebben. Logisch dat de redder dan even afwacht.
  • Erik Schroeders

    3 jaar geleden
    Ben er met mijn zoon geweest en de veiligheid was perfect er wer zeker voldoende voor de badgasten gedaan