©  REUTERS

Nog eens hoopgevend nieuws vanuit Barcelona: Agüero en Dembélé trainen opnieuw na blessureleed

De Fransman Ousmane Dembélé en zijn Argentijnse ploeggenoot Sergio Agüero, beiden geblesseerd sinds het begin van het seizoen, hebben maandag hun opwachting gemaakt op training bij FC Barcelona.

Bron: BELGA

Beide spelers “hebben een deel van de training met de groep meegedaan”, zo meldt Barça. De 24-jarige Dembélé is bezig aan de weg terug na een blessure aan de rechterknie, die hij op het EK in juni opliep. Uiteindelijk bleek een operatie noodzakelijk.

De 33-jarige “Kun” Agüero, die afgelopen zomer transfervrij overkwam van Manchester City, speelde nog geen enkele minuut in een officiële match voor de Catalaanse club. Op 9 augustus liep hij een blessure op aan de rechterkuit.

De terugkeer van de twee aanvallers is goed nieuws voor het geplaagde Barcelona, pas negende in La Liga. Recent verlieten ook Jordi Alba en Ansu Fati de ziekenboeg.

Dembélé en Agüero zouden volgens de Spaanse pers in aanmerking komen voor de competitiematch van zondag, thuis tegen Valencia.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer