Tom Boonen over Remco Evenepoel in HLN Sportcast: “Dit was één van de belangrijkste jaren uit zijn carrière”

HLN SPORTCASTRemco Evenepoel (21) heeft er een turbulent jaar op zitten. Na z’n zware val vorig jaar in Lombardije stond het talent van Deceuninck-Quick.Step voor een lange revalidatie, maar desondanks won Evenepoel dit seizoen nog acht koersen. “En nu moet hij de batterijen eens opladen”, zegt Tom Boonen in HLN Sportcast.

65 reacties

  • willem sliggers

    3 jaar geleden
    Vooral Tom wil niet tegen de schenen van lefevre schoppen. De arrogantie en houding van Remco maakt dat hij minder geliefd is.
  • elke vliegen

    3 jaar geleden
    @ tersago dat mediacircus heeft hij aan zichzelf en bondscoach te danken
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    hoe een koers moet verlopen kan je nooit op een briefing voor de wedstrijd uitklaren. Alles word bepaald op het moment dat er actie moet ondernomen worden . Remco gaat in de tegenaanval op die fransman die ten aanval trok om zijn kopman in een zetel te zetten , remco deed hetzelfde. Toen Julian zijn aanval plaatste hadden de kopmannen mee moeten zijn om hem eventueel te vloeren in de sprint maar die faalden net zoals op het vorige wk toen hebben de belgen zich murv moeten rijden op pogacar
  • Pat Van Oost

    3 jaar geleden
    Prima gesprek, zij spreken met kennis van zaken. Hebben ook fouten gemaakt en eruit geleerd, zoals iedereen trouwens. Zou de raad die ze geven meenemen Remco zijnde. Ben een WVA fan in de eerste plaats maar ook van alle andere Belgische renners. Dit gesprek toont tevens aan dat we geen nood hebben aan al die Nederlanders die steeds opduiken in de sportprogramma's op de Vlaamse zenders...
  • luc Van Campenhout

    3 jaar geleden
    Remco is goed voor 200 km koersen, maar moet nog meer volume krijgen voor echte zware en lange koersen. Hopelijk kan hij deze winter goed trainen - in de bergen - in een goed klimaat en gezond aan het nieuwe jaar beginnen. Hij zou dan ook beter de voorjaarsklassiekers mee rijden om volume op te doen.